Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nyitóoldal

Cikkek

Villanyszerelés,villanyszerelő Budapesten!

Korrekten összeállított és előkészített, versenyképes villanyszerelés árakkal  benyújtása és elfogadása után időben megkezdjük és határidőre megcsináljuk illetve átadjuk folyamatainkat a kisebb villanyszerelések, kiépítésektől kezdve egy lakás teljes elektromos felújításán keresztül társasházak elektromos hálózatának szervizeléséig. Földelés kialakítása és a biztosíték vezetékek cseréje szintén a megszokott rendszerek közé tartozik a villanyszerelésnél. Villanyszerelés Budapesten és országosan is biztosítjuk  a munkát!

 
2019.08.15 | | Menüpont: Nyitóoldal

Villanyszerelés, villanyszerelő árak kedvezően Budapesten!

Rendesen összeállított és megcsinált, versenyképes villanyszerelés árakkal  benyújtása és elfogadása után időben odamegyünk és határidőre megcsináljuk illetve átadjuk folyamatainkat a kisebb villanyszerelések, kiépítésektől kezdve egy lakás teljes elektromos felújításán keresztül társasházak elektromos hálózatának szervizeléséig. Földelés ellátása és a biztosíték vezetékek váltása szintén a megszokott rendszerek  közé tartozik a villanyszerelésnél. Villanyszerelés Budapesten és országosan is elvállaljuk a folyamatot!

 
2019.07.05 | | Menüpont: Nyitóoldal

Villanyszerelés és villanyszerelő kellene?

Egyre kevesebb a megfelelő non-stop villanyszerelő Budapesten és országosan is. Sok éves szakmai tudás szerzés után 1999-ben megalakítottam non-stop villanyszerelőkkel foglalkozó vállalkozásom, a Milliamper Bt-t.  Non-stop villanyszerelés kellene, igényeljen kalkulációt cégünktől!

 
2019.05.03 | | Menüpont: Nyitóoldal